Ardei umpluti in sos de rosii

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 6 Iun 2010 | 9173 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei
  • o mana de carne tocata
  • 2 cepe
  • un morcov
  • o lingura de orez
  • o felie de paine inmuiata in lapte
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia
  • sos de rosii
  • o lingurade faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti in sos de rosii:

Spalam ardeii, indepartam cotoarele si ii curatam de seminte.

Facem un amestec din carne, ceapa tocata marunt, morcovul dat pe razatoare, painea inmuiata in lapte, mararul si patrunjelul tocat marunt, lingura de orez, sare, piper, boia.

Cu acest amestec umplem ardeii, pe care ii punem intr-o oala sii acoperim cu cotoarele.

Punem o lingura din sosul de rosii si apa fierbinte peste ei si punem pe foc cca 30-40 de min.

Dupa ce au fiert facem un rantas, dintr-o ceapa mica, pe care o taiem marunt si o punem la calit, apoi punem sosul de rosii si lingura de faina, lasam putin apoi mai punem niste apa pt a se forma sosul, lasam sa fiarba bine si punem sosul rezultat peste ardei.

Asezonam cu verdeata la sfarsit.

TIPS-URI

1

se pot face si la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Snitele in sos de ceapa